'Ik vind mijn werk

voor Agrolux erg

leuk! Ik zou niet

zonder kunnen.'

Marlou Bosma, medewerkster afdeling Assemblage & Elektromontage 

Assemblage en elektromontage

U wilt uw producten met vele onderdelen laten assembleren of eenvoudige producten laten monteren? Onze vakkundige en gemotiveerde medewerkers gaan graag voor u aan de slag. We hebben meer dan 30 jaar ervaring met het bewerken van kabels en draad zoals knippen, strippen en het maken van krimpverbindingen. Dit kan semi/geheel geautomatiseerd of handmatig. 

U kunt uw producten zelf aanleveren, maar indien gewenst kunnen wij ook de producten voor u inkopen. Steeds vaker kopen onze klanten goederen in op componentniveau in China of India.

De eindassemblage vindt vervolgens in Europa plaats. Wel zo prettig; de eindcontrole is dan dichtbij huis, u bespaart transportkosten en het biedt maximale flexibiliteit: klant- of productspecifieke aanpassingen maken wij.

Ook grote aantallen zijn voor ons geen probleem en we hebben ervaring met KEMA-keur procedures en het UL-keurmerk voor de Verenigde Staten.

Wilt u meer weten over assemblage en elektromontage? Neem contact op met een van onze accountmanagers, zij adviseren u graag!

Welk werk kan Patijnenburg u uit handen nemen?