'Ik vind mijn werk 

                                       leuk en belangrijk!'

 

Assemblage en elektromontage

Wilt u uw producten met veel onderdelen laten assembleren of eenvoudige producten laten monteren? Onze vakkundige en gemotiveerde medewerkers gaan graag voor u aan de slag. We hebben meer dan 30 jaar ervaring met het bewerken van kabels en draad zoals knippen, strippen en het maken van krimpverbindingen. Dit kan handmatig, semi of geheel geautomatiseerd. 

U kunt uw producten zelf aanleveren, maar indien gewenst kunnen wij de producten ook voor u inkopen. Steeds vaker kopen onze klanten goederen in op componentniveau in China of India.

De eindassemblage vindt vervolgens in Europa plaats. Wel zo prettig; de eindcontrole is dan dichtbij huis, u bespaart transportkosten en het biedt maximale flexibiliteit: klant- of productspecifieke aanpassingen maken wij.

Ook grote aantallen zijn voor ons geen probleem en we hebben ervaring met KEMA-keur procedures en het UL-keurmerk voor de Verenigde Staten.

Wilt u meer weten over assemblage en elektromontage? Neem contact op met een van onze accountmanagers. Zij adviseren u graag.

Ferry Breewer (Industria Horti Lighting): 'Patijnenburg levert ons toegevoegde waarde én ontzettend goed werk'