'Wij zijn blij dat Barry bij ons is 

komen werken. Bovendien kunnen
we op deze manier ons steentje 
bijdragen.'

Arjan Menheer, Manager Uitvoering & Service, Stolze Installatietechniek

Geef onze medewerkers ook een kans.

Als ondernemer weet u als geen ander dat goede medewerkers aan de basis staan van een succesvol bedrijf. Met het aannemen van mensen met afstand tot de arbeidsmarkt versterkt u uw team met zeer gemotiveerde medewerkers. U krijgt de kans medewerkers op te leiden die precies bij uw bedrijf passen en u voldoet daarmee ook aan verplichtingen uit de Participatiewet en de Banenafspraken. Samen met onze medewerkers van de afdeling Re-integratie & Werkgeversdienstverlening helpt u werkzoekenden om hun talenten te benutten en aan de slag te gaan. 

Veel Westlandse bedrijven zijn u al voorgegaan en maken werk van hun sociale betrokkenheid! Onze accountmanagers begeleiden en adviseren u zowel voor, tijdens als na afloop van het traject om u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Dit doen zij aan de hand van diverse instrumenten. 

Is uw interesse gewekt, maar u weet niet waar u moet beginnen? Neem contact op met een van onze accountmanagers, zij helpen u graag! Benieuwd naar hoe zij in de praktijk tot de juiste match komen voor uw bedrijf? Bekijk dan hier de vlog van accountmanager Marieke Sparreboom - Rooney.

U zoekt personeel?
Het stappenplan hiernaast laat zien hoe we dit aanpakken.

Werken is meedoen. Helpt u ook mensen met afstand tot de arbeidsmarkt weer aan de slag?