'We werken heel 

precies en vinden kwaliteit belangrijk.' 


Welk werk kunnen wij uit handen nemen?

Veel bedrijven hebben in Patijnenburg een betrouwbare partner gevonden. Wanneer uw capaciteit niet toereikend is, u zich liever focust op uw core business of u zich simpelweg wilt inzetten voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, dan kunt u (delen van) uw productieproces uitbesteden aan Patijnenburg. Of het nu gaat om het verpakken van goederen, het assembleren van producten of het bewerken van metaal, bij onze goed opgeleide en ervaren medewerkers van de afdeling Productie & Dienstverlening is uw opdracht in goede handen. De mogelijkheden zijn divers en samen met u zoeken we naar de beste oplossing. 

Dit geldt ook voor diensten op het gebied van terrein- & groenonderhoud. Voor werkzaamheden op het gebied van schoonmaak en catering werken we samen met onze professionele partners. Wilt u de werkzaamheden liever bij u op locatie laten uitvoeren? Dat kan! Wij bemensen dan ter plaatse uw (deel)processen met onze medewerkers en zorgen daarbij voor leiding en begeleiding.

Wilt u meer weten over werk uitbesteden? Neem contact op met een van onze accountmanagers, via VERKOOP@PATIJNENBURG.NL zij adviseren u graag!

Wilt u werk uitbesteden? Het stappenplan hiernaast geeft weer hoe wij dit aanpakken.