'Ik ben zo ontzettend trots

                                       op wat we hier met z'n allen doen.'

                                                                        Inge Vermeulen, directeur Patijnenburg

Organisatie

Patijnenburg begeleidt al bijna 70 jaar gemotiveerde mensen met afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. We helpen ze aan passend werk aansluitend op hun mogelijkheden en talenten. Ook begeleiden en stimuleren wij hun ontwikkeling op professioneel en persoonlijk vlak. Wij leiden ze op, ze doen ervaring op in ons werkleerbedrijf of ze werken er voor langere tijd. We bieden beschut werk voor mensen met een beperking, we detacheren ze bij bedrijven en begeleiden werkzoekenden met afstand tot de arbeidsmarkt naar betaald werk. Dit alles onder vakkundige begeleiding van onze professionals.

Onze opdrachtgevers komen vooral uit het Westland en directe omgeving, maar ook bedrijven van buiten de regio besteden werkzaamheden bij ons uit. Met 150 werkgevers, de gemeente en MKB Westland en VNO-NCW Westland-Delfland werken we samen onder het label MVO Westland.

Kijk hier voor het organogram

Lees hier het Jaarverslag over 2021 , het Jaarverslag 2021 in 1 oogopslag of bekijk de Jaarrekening

Het MT van Patijnenburg bestaat uit (v.l.n.r.) Arnoud Hellemans (Productie & Dienstverlening), Esther Janssen (Re-integratie & Werkgeversdienstverlening en Staf) en Inge Vermeulen (directeur), 

 

 

 

 

 

 

De Raad van Commissarissen (RvC) bestaat momenteel uit 4 mensen: Koert van der Bij (voorzitter), Daphne Patijn Kanner, Kristien Janssen en Roel Blomsma.