'Ik ben zo ontzettend trots op wat we hier met z'n allen doen.'

Inge Vermeulen, directeur Patijnenburg

Organisatie

Patijnenburg begeleidt al meer dan 65 jaar gemotiveerde mensen met afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. We helpen deze mensen niet alleen aan een passende baan afgestemd op hun capaciteiten en talenten, maar we begeleiden en stimuleren hen ook in hun ontwikkeling. Op professioneel en persoonlijk vlak: we leiden ze op, ze doen ervaring op in ons werkleerbedrijf of werken er voor langere tijd. We bieden beschut werk voor mensen met een beperking, we detacheren hen bij bedrijven en we begeleiden werkzoekenden met afstand tot de arbeidsmarkt naar betaald werk. En dit alles onder de vakkundige begeleiding van onze professionals.

Een groot deel van onze opdrachtgevers bevindt zich in het Westland en directe omgeving, maar ook bedrijven van buiten de regio kunnen werkzaamheden bij ons uitbesteden. Met meer dan 100 werkgevers en de gemeente werken we samen onder het label MVO Westland.

 

Kijk hier voor het organogram

 

Voor het Jaarverslag over 2019: lees verder

Het MT van Patijnenburg bestaat uit (v.l.n.r.) Arnoud Hellemans (Productie & Dienstverlening), Inge Vermeulen (directeur), Josie Kunseler (Staf) en Esther Janssen (Re-integratie & Werkgeversdienstverlening)

 

 

De Raad van Commissarissen (RvC) bestaat 4 mensen: v.l.n.r. Anoesjka Bakhtali – Imambaks, Arnold Hordijk (voorzitter), Kristien Janssen en (uiterst rechts) Roel Blomsma.