'We zetten ons graag in voor deze groep mensen.'


Mike Vermeij, ceo Bom Group

Waarom Patijnenburg

Voor mij als werkgever

Door het uitbesteden van werk aan Patijnenburg levert u een positieve bijdrage aan de maatschappij en de economie. Samenwerken met Patijnenburg betekent niet alleen maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar ook voldoen aan werkgeversverplichtingen in het kader van de Participatiewet en de Banenafspraak. We hebben ruim 65 jaar ervaring met werken met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt en bieden kwalitatief goed werk tegen een marktconforme prijs. Of u nu op zoek bent naar personeel of productiewerk wilt uitbesteden, uw werk is in goede handen. We kunnen flexibel inspelen op de dynamiek van de markt, hebben een aangepaste infrastructuur in de fabriek en specifieke deskundigheid in huis ten aanzien van de doelgroep, zodat u zich volledig kunt richten op uw core business. Wij helpen u ook bij het voldoen aan SROI-eisen bij aanbestedingstrajecten. Of het nu gaat om het detacheren van personeel of het uitbesteden van werk, u kunt helpen de talenten van deze mensen om te zetten in werk!

Voor mij als werknemer

Welke uitkering u ook heeft, wij helpen u met werk en om uw talenten te ontwikkelen. Wilt u een re-integratietraject in gaan of zit u in de bijstand? U bent bij ons aan het juiste adres. Bij Patijnenburg denken we in mogelijkheden, niet in beperkingen. U leert presenteren, solliciteren, direct in een arbeidssituatie te werken en doet werkritme op. U wordt door ons op weg geholpen naar werk met als doel: een baan zo dicht mogelijk bij de reguliere arbeidsmarkt. Dat kan zijn beschermd bij ons binnen, beschermd bij een ander bedrijf (met/zonder begeleiding), via groepsdetachering, individuele detachering of de ultieme vorm van arbeidsintegratie: in loondienst bij een bedrijf. 

Door onze intensieve contacten met het bedrijfsleven (via MVO Westland) willen we zoveel mogelijk mensen aan een baan helpen.