Publicaties

Van Activering naar Werk, de Westlandse aanpak

Van Activering naar Werk is een vooruitstrevende Westlandse aanpak waarbij twee organisaties elkaar vonden in een gezamenlijk doel: mensen van vrijwilligerswerk naar betaald werk helpen. Patijnenburg en Vitis Welzijn ontwikkelden samen deze vernieuwende methodiek. Startvraag was hoe vrijwilligerswerk is in te zetten om de opstap naar betaald werk te vergroten voor mensen met grote afstand tot de arbeidsmarkt. In een handzaam boekje beschrijven zij de methodiek, voor iedereen in het sociaal domein die op dezelfde manier aan de slag wil om kandidaten duurzaam verder te helpen. Lees verder

Aan het werk met Patijnenburg

Patijnenburg: mens - werk - match. Patijnenburg stimuleert een gezonde arbeidsmarkt met kansen op werk voor iedereen. Vanuit onze overtuiging dat werk gelukkig maakt matchen we mensen op werk bij bedrijven en in de beschutte omgeving binnen. Daarnaast leiden we mensen op en kunnen ze bij ons werkervaring opdoen. En daarmee helpen we weer Westlandse ondernemers die iedereen graag de kans willen geven om te werken. Meer weten? U leest het onze corporate brochure.

Ben de Westlandse Bij vliegt aan bij Patijnenburg

Voor het 65-jarig jubileum van Patijnenburg is Ben de Westlandse Bij speciaal bij Patijnenburg beland. U leest al zijn bevindingen in dit onderhoudende en informatieve stripverhaal.