Wethouder Vreugdenhil ‘lanceert’ officieel de Tijdmachine en foto-expositie Patijnenburg

Op 6 dinsdag november heeft wethouder Piet Vreugdenhil officieel de Tijdmachine en foto- expositie Patijnenburg in De Tuinen ‘gelanceerd’. Hij deed dit in aanwezigheid van het MT en de geportretteerde medewerkers van Patijnenburg, de genodigde winkeliers en andere geïnteresseerde Westlanders. Na de openingshandeling had hij – samen met directeur Inge Vermeulen – de primeur door als eerste plaats te nemen in deze interactieve expositie.

Patijnenburg bestaat 65 jaar en laat van zich horen! Na de open dag bij Patijnenburg is er nu een nieuwe kans om op een leuke en interactieve manier iets te weten te komen over de sociale werkvoorziening. Dit kan namelijk in de Tijdmachine die tijdelijk van 5 tot en met 16 november zal landen op het centrale plein in De Tuinen in Naaldwijk. Daarnaast kun je hier kennis maken met een aantal ‘gezichten’ van Patijnenburg, de mensen die zich dagelijks met hart en ziel voor dit bedrijf inzetten. Nieuwsgierig geworden? Kom dan kijken naar de foto-expositie of neem plaats in de Tijdmachine in De Tuinen. Bekijk hier een filmpje van de eerste lancering van de Tijdmachine.

Alle Westlanders van jong tot oud zijn van harte uitgenodigd om hier een gratis kijkje te komen nemen! De Tijdmachine is een interessante tentoonstelling over de geschiedenis van sociale werkgelegenheid in Nederland. Je reist door de afgelopen eeuwen naar de toekomst en leert over de aanpak van armoede, opvoeding en onderwijs, en over het ontstaan en de ontwikkeling van banen voor mensen met een arbeidsbeperking.