Werkwijze Patijnenburg tot 20 mei; wijzigingen gaan vanaf 28 april in

Het kabinet zet beperkt in op versoepeling van maatregelen en blijft verder op de lijn van thuis werken en thuis blijven. Toch kiest Patijnenburg ervoor om verder op te schalen in Productie, Dienstverlening en Detachering vanuit de uitgangspunten verantwoord, gefaseerd en veilig.

Mede gelet op de oplopende klantvraag en de steeds sterker wordende wens van een groep SW-medewerkers om te komen werken gaan wij diverse activiteiten tot 20 mei verder opschalen:

  • Wij gaan de Productie binnen en de Dienstverlening buiten Patijnenburg vanaf dinsdag 28 april tot 20 mei verder opschalen, want wij willen onze klanten waar mogelijk tevreden stellen. Vitale processen als afvalverwerking (en groen) worden al langere tijd zoveel mogelijk geborgd;
  • De dienstverlening aan klanten en werkgevers vanuit Re-integratie en Detachering wordt ook verder opgeschaald, maar blijft voorlopig vooral digitaal of telefonisch verlopen;
  • Ons pand is gesloten voor extern bezoek;
  • Wij zijn dagelijks van 8.00 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar via nummer 0174 – 272 000 om uw vragen te beantwoorden. Ook zal het contact per telefoon en email met de bij u bekende contacten gewoon blijven doorgaan. De kantoormedewerkers werken grotendeels thuis. Verder wensen wij u en uw omgeving vooral gezondheid en doorzettingsvermogen toe!

We hopen nog altijd op uw begrip en zullen samen met onze klanten en medewerkers door deze crisis heenkomen!