Website Sociaal Plein Westland gelanceerd

SociaalPLeinWestland is een website voor inwoners en professionals met informatie over de gemeente, instellingen, organisaties en activiteiten over onderwerpen als: wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen, kinderen en jeugd. SociaalPleinWestland.nl is er voor alle inwoners van de gemeente Westland en helpt inwoners de juiste organisatie of activiteit op het gebied van zorg, ondersteuning en welzijn in de eigen buurt te vinden. Inmiddels delen meer dan dertig organisaties en honderden professionals oplossingen voor inwoners.

Het gebruik van de site is laagdrempelig. Met één woord en een muisklik start de zoektocht naar mogelijke oplossingen. Eerst helpt de site de bezoeker om de hulpvraag zelf op te lossen of worden andere oplossingen aangegeven. Waar nodig geeft de website aan welke ondersteuning mogelijk is vanuit de gemeente Westland en/of verwijst de informatie naar de juiste hulpverleners of organisaties.

SociaalPleinWestland.nl is een samenwerking tussen Patijnenburg, Sociaal Kernteam Westland, Vitis Welzijn en gemeente Westland. Afgelopen week was de website in het Westland Report van gemeente Westland op WOS. Bekijk het item via deze link of bekijk SociaalPleinWestland.nl eens zelf.

Mist u nog een organisatie? Geef het dan door via de site en help mee te bouwen aan dé digitale sociale kaart van Westland!