Samenwerking Veiligheidsregio (Brandweer) Haaglanden met Patijnenburg

De Veiligheidsregio Haaglanden heeft al haar terreinonderhoud en groenvoorziening voor 21 brandweerkazernes in deze regio voor drie jaar ondergebracht bij Patijnenburg.

De samenwerkingsovereenkomst werd getekend door brandweercommandant Esther Lieben en Inge Vermeulen, directeur Patijnenburg. “Ik vind het niet meer dan vanzelfsprekend om deze mensen een plek te gunnen op de arbeidsmarkt”; aldus Lieben. “Iedereen moet gewoon kunnen en mogen meedoen. Daarom geef ik ook de voorkeur aan samenwerking met bedrijven als Patijnenburg en nemen wij deze voorwaarde ook als belangrijke factor mee in onze openbare aanbestedingen. Bovendien hebben zij ons ook prijstechnisch een goed aanbod gedaan”.

Voor het vervullen van deze opdracht verzorgen vijf medewerkers en een voorman van Patijnenburg jaarrond het terreinonderhoud en groenvoorziening van alle kazernes, van Wassenaar tot Zoetermeer, van Pijnacker tot s-Gravenzande. Vanzelfsprekend is Patijnenburg ook supertrots op deze nieuwe samenwerking en hebben de medewerkers er heel veel zin in om dit werk in de regio te gaan doen. Zo komt Patijnenburg ook buiten het Westland in beeld!