Patijnenburg 'viert' de Week van het Werkgeluk

Met diverse activiteiten

Patijnenburg ‘viert’ ‘Week van het Werkgeluk’

Afgelopen week was het de ‘Week van het Werkgeluk’ en de week van ‘Leren werkt voor iedereen’. En daar werd bij Patijnenburg uitgebreid aandacht aan besteed. 

De Week van het Werkgeluk is in het leven geroepen om het belang van en de kennis over een positieve werkcultuur uit te dragen. De week van ‘Leren werkt voor iedereen’ is bedoeld om medewerkers op de werkvloer (SW- en Participatiewetmedewerkers) te inspireren om te werken aan hun eigen ontwikkeling. De week werd bij Patijnenburg afgetrapt door het – uiteraard coronaproof - uitdelen van een presentje (Klavertje 4) aan alle medewerkers om zelf te laten groeien. Daarnaast kregen zij een kaart uitgereikt waarop ze konden aangeven wat hen als medewerker bij Patijnenburg werkplezier geeft.

Ook werden de medewerkers verrast met een speciaal door het cateringteam, in samenwerking met Toussaint Evenementen Service, ontwikkeld Broodje Werkgeluk. Daarnaast werden de medewerkers tijdens deze week gestimuleerd om te ontdekken hoe leuk leren is door ze te verwijzen naar de opleidingenwebsite van SBCM: www.sbcm.nl/lerenwerktvooriedereen of de Facebookpagina SBCM Sterk aan het werk. Daar staan allerlei oefeningen over bijvoorbeeld: het regelen van je geldzaken, fit aan het werk, taal en rekenen, samenwerken en nog veel meer.