Patijnenburg barst van de activiteiten tijdens de Week van het Werk

Tijdens de Week van het Werk - die dit jaar van 25 september tot en met 1 oktober wordt gehouden -  barste het van de activiteiten bij Patijnenburg. Met name op maandag 25 en dinsdag 26 september opende Patijnenburg op Ambachtstraat 10 in Naaldwijk zijn deuren voor alle Westlanders die op zoek zijn naar een (nieuwe) baan. De WOS was de hele ochtend aanwezig met de mobiele studio en met een camera ploeg om live verslag te doen van alle acties.

 

Op dinsdagmiddag 26 september konden alle Westlanders diverse gratis workshops volgen over werk zoeken en vinden. Hieronder volgt het overzicht van alle activiteiten waar Westlanders op zoek naar (nieuw) werk inspriratie uit konden putten:

 

Workshop Beter Online

Wanneer je online solliciteert, moet je op andere zaken letten. In deze workshop kwamen de do’s en don’ts van online solliciteren aan de orde.

 

Workshop Sollicitatiegesprek
De deelnemers leerden in vogelvlucht hoe je een goed sollicitatiegesprek kan voeren. En hoe kun je je voorbereiden en welke vragen stel je?

 

Workshop Kom-in-je-kracht

Waarom doe je steeds weer wat je deed? Hoe kom je op een ander pad terecht? In deze workshop kregen de deelnemers handvatten mee om stappen te nemen in de richting die zij willen.

 

John de Wolf

Als ambassadeur van de 50+ers kwam John de Wolf op deze dag langs. Hij vertelde openhartig over zijn ervaringen.

 

Straal

Als je solliciteert, wil je natuurlijk een goede indruk achterlaten. Styling speelt hier een rol bij. Een professionele kapper, visagist, kledingadviseur en fotograaf zorgden ervoor dat de kandidaten goed voor de dag kunnen komen.

 

Kortom, in de Week van het Werk wass er veel te doen en te leren bij Patijnenburg voor iedere Westlander op zoek naar (nieuw) werk!

 

Week van het Werk

Eind september staat het Westland altijd bol van de activiteiten tijdens de  ‘Week van het Werk’. Patijnenburg zet samen met de WOS, diverse maatschappelijke organisaties en Westlandse bedrijven een geweldige week neer, waarin het barst van de activiteiten, workshops en bijeenkomsten. De medewerkers van Patijnenburg hebben zich met veel passie ingezet om nog meer mogelijkheden te bieden om weer werk te vinden in het Westland. Zij bieden een week vol activiteiten met actuele thema’s voor werkzoekenden, die geheel in het teken staan van werk zoeken en vinden.