Nieuwe Algemeen Directeur Patijnenburg: Ruud van Diemen

In de maand juli 2023 start Ruud van Diemen in de functie van Algemeen Directeur  Patijnenburg. Ruud heeft ruim drieëntwintig jaar ervaring als leidinggevende in verschillende organisaties in de profit en de non-profit sector, waarvan dertien jaar als eindverantwoordelijk leidinggevende. Momenteel is hij, naast diverse bestuursfuncties, werkzaam als Onderwijsdirecteur bij ROC Mondriaan. Patijnenburg is verheugd om met Ruud van Diemen een ervaren bestuurder aan boord te krijgen.

 “De arbeidsmarkt is momenteel turbulent en daarbij is het van groot belang dat we voor iedereen een plek vinden met een toegevoegde waarde voor de persoon zelf en voor het werkveld. In mijn werkzame leven wil ik altijd het verschil maken voor de mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt ervaren. Inmiddels heb ik een stevig netwerk in het Haagse en ken ik veel bedrijven in het Westland. Ook met onderwijsinstellingen in die regio heb ik veelvuldig contact. De Westlandse mentaliteit spreekt me aan: eerlijk, open en hard werken”, aldus Ruud van Diemen over zijn benoeming

Ruud volgt hiermee Inge Vermeulen op, die eerder dit jaar afscheid nam in haar functie als Algemeen Directeur Patijnenburg.