Nieuw logo brengt brede dienstverlening Patijnenburg goed in beeld

Patijnenburg start het nieuwe jaar met een nieuw logo en een nieuwe huisstijl. De pay-off 'Patijnenburg: mens - werk - match!' laat zien waar het bedrijf voor staat. Directeur Inge Vermeulen: "Naast een frisse en zakelijke uitstraling laat de nieuwe huisstijl onze allround dienstverlening zien, waarbij het draait om mensen matchen met werk."

Op 1 december lanceerde Patijnenburg een nieuw logo met de pay-off: 'Patijnenburg: mens - werk - match!' en ging de bijbehorende campagne van start. De nieuwe stijl geeft het bedrijf een frisse en zakelijke uitstraling en toont de breedte van de dienstverlening in Westland. Zo begeleidt Patijnenburg al meer dan 60 jaar gemotiveerde mensen met afstand tot de arbeidsmarkt naar werk.
"Allereerst natuurlijk de bekende groep van mensen met beperking die in een beschutte omgeving werken of bij bedrijven gedetacheerd zijn," licht directeur Inge Vermeulen toe. "Daarnaast is Patijnenburg actief voor mensen die vanuit de uitkering naar werk begeleid worden. De accountmanagers van Patijnenburg Re-integratie en Werkgeversdienstverlening zetten hun netwerk van bedrijven hiervoor in."