l

Keeper Sparta, Roy Kortsmit, trapt programma ‘Patijnenburg Vitaal’ af

Op maandag 26 juni verrichtte de keeper van Sparta, Roy Kortsmit, letterlijk de aftrap van het programma ‘Patijnenburg Vitaal’.

 

“Bij Patijnenburg vinden wij de gezondheid van de medewerkers heel belangrijk”, aldus directeur Inge Vermeulen. “Daarom worden er vanaf september door het hele jaar heen diverse activiteiten georganiseerd met de focus op gezond eten, bewegen en mentale gezondheid. Voor elk wat wils en vooral naar ieders vermogen. Iedereen kan en mag meedoen, want gezond leven is goed voor lijf en leden.” Deze activiteiten worden voorbereid en gecoördineerd vanuit een in het leven geroepen vitaliteitscommissie gevormd door een aantal medewerkers van Patijnenburg.

Aftrap

Roy Kortsmit: “Gezond zijn en blijven is heel belangrijk. Goed eten, goed bewegen en op z’n tijd je rust pakken is daarvoor broodnodig. Als topsporters worden wij daarbij begeleid en dit wordt ook steeds gemonitord. Het is heel goed dat Patijnenburg dit voor haar medewerkers op het programma zet. Ik ben blij dat ik vandaag hiervoor de aftrap mag verrichten.”

In beweging

De aftrap vond plaats na een persoonlijk statement van Trudy, medewerkster van Patijnenburg. Vervolgens werden de medewerkers op een luchtige wijze door Miranda van Kester van “GezondeKracht” meegenomen met praktische tips hoe beter te eten, bewegen en overall gezond te blijven. Dit bleef echter niet bij een theoretisch verhaal; de medewerkers werden letterlijk in beweging gezet met een aantal lichamelijke activiteiten.

 

Op de foto: Sparta-keeper Roy Kortsmit wordt voorafgaand aan de aftrap van het programma ‘Patijnenburg Vitaal’ geinterviewd door Inge Vermeulen, directeur Patijnenburg. Patijnenburg Vitaal biedt de medewerkers diverse activiteiten aan rond gezond eten, bewegen en mentale gezondheid, want dit is goed voor lijf en leden.