Filmpje Razek Rizk haalt rijbewijs C door ML-Opleidingen en Patijnenburg

Razek Rizk heeft deze zomer zijn rijbewijs C opgehaald bij Gemeente Westland. Niks bijzonders zou je zeggen behalve als je weet dat hij pas 2,5 jaar in Nederland is. Samen met Monique Straman van Patijnenburg en het zij-instroom traject van STL heeft ML-Opieidingen het voor elkaar gekregen om Razek binnen een half jaar klaar te stomen voor de transportsector. Bekijk hier het filmpje.

Na heel veel studeren en alles te hebben vertaald, heeft hij al zijn theorievakken gehaald zonder een Arabische tolk, en ook nog zijn rijbewijs in 1 keer gehaald. In die tussentijd heeft hij met veel chauffeurs meegereden van ML-Service bij SVB Transportgroep B.V. en Japal Transport om zoveel mogelijk kennis op te doen. Na 2 weken meerijden met de mentorchauffeur bij D. Zonneveld Transport mag Razek nu alleen de de weg op.

Samen met Monique Straman van Patijnenburg en het zij-instroom traject van STL hebben we het voor elkaar gekregen om Razek binnen een half jaar klaar te stomen voor de transportsector. Uiteraard ook met de inzet van de docenten van ML-Opleidingen.

Razek we zijn allemaal trots op je en wensen je veel werkplezier de komende jaren bij ML-Service.